Ексклюзиви
субота, 07 березня 2009 10:22

Шевченко відіграв 90 хвилин за "Мілан"

Шевченко відіграв 90 хвилин за "Мілан"

Італійський клуб поїхав в Катар, щоб зіграти в прощальному матчі гравця "Аль-Садда" Джафала Рашида.

Не дивлячись на дружній статус поєдинку за "червоно-чорних" грали такі зірки, як Діда, Мальдіні, Пірло, Бекхем, Дзамбротта, Індзагі, Пато... Знайшлося місце на полі і для Шеви. Якщо гравців "основи" Анчелотті беріг, давши зіграти лише тайм, то українець відбігав всі 90 хвилин. Безрезультатно. "Мілан" виграв - 2:1, завдяки голам Пато і Антоніні.

А лідер "Мілана" - Кака досі на лікарняному. "Мені краще. Я тренуюся, але біль ще не пройшла", - говорить футболіст. Ще 7 лютого в матчі проти "Реджини" бразилець отримав травму гомілкостопа. Медики стверджували, що максимум за два тижні Кака буде в строю, але вже пройшов місяць. І навряд чи він зіграє в неділю проти "Аталанти".

Зірки "Мілана" зіграли в прощальному матчі гравця "Аль-Садда" Джафала Рашида

А тим часом Девід Бекхем погодився на зменшення своєї зарплати в тому випадку, якщо американський клуб "Лос-Анджелес Гелексі", який володіє правами на нього, відпустить його до італійського "Мілана", за який півзахисник виступає на правах оренди.

За умовами договору оренди, 33-річний футболіст повинен повернутися в "Гелексі" 9 березня 2009 року, проте сам Бекхем неодноразово заявляв, що хотів би залишитися в "Мілані".

В даний час керівники американського та італійського клубів ведуть переговори з приводу Бекхема. За даними ВВС, згода Бекхема на зменшення зарплати може прискорити хід переговорів.

Одним з варіантів, який розглядають сторони, є продовження договору оренди до кінця сезону-2008/09. Потім Бекхем може повернутися в "Гелексі" і грати до кінця сезону в США, тобто до листопада 2009 року.

Бекхем провів за "Мілан" в Серії А дев"ять матчів і забив два голи.

За матеріалами lenta.ru, sport.segodnya

Зараз ви читаєте новину «Шевченко відіграв 90 хвилин за "Мілан"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути