Ексклюзиви
четвер, 23 квітня 2009 08:57

Шевченко розповів про гравців "Мілана" і свою недосяжну мрію

Шевченко розповів про гравців "Мілана" і свою недосяжну мрію

Андрій Шевченко не зміг закріпитися в основі "Мілана" після свого повернення з "Челсі" і дещо відійшов на другий план в порівнянні з Філіппо Індзагі і Пато. Проте, у великому інтерв"ю українець розповів, що щасливий грати в такому клубі і поділився думками про колег-нападаючих і своє майбутнє.

"Піппо Індзагі завжди забивав голи, він ніколи не переставав забивати, - сказав Шева про свого товариша, який днями знову відзначився хет-триком. - Був період, коли у нього виникли фізичні проблеми, але потім він знову відновився. Забивати - це у нього в крові, йому більше нічого не потрібно".

Журналісти нагадали Андрію, що він займає друге місце в списку найкращих бомбардирів "Мілана" з 175 голами після Гуннара Нордаля, у якого 210 м"ячів. "Грати в такій чудовій команді, виграти Лігу чемпіонів, чемпіонат, та і взагалі, грати на такому високому рівні - це саме по собі щастя, але бути другим бомбардиром в історії клубу просто приголомшливо, - сказав Шева. - Я завжди сподівався зрівнятися з великим Нордалем, але, боюся, це буде дуже складно. Було б класно знову почати забивати, але щоб забивати, потрібно грати".

Крім того, Шевченко розповів, що не вважає Пато своїм наступником - дуже вже стилі гри різні. "Ні, у Пато свої характеристики. В історії "Мілана" немає двох схожих гравців. Якщо футболіст справжній чемпіон, він напише свою власну історію, куди впише своє ім"я, і не буде ні на кого схожий. Все, що у нас спільного - це те, що він теж нападаючий, як і я. Думаю, у нього є все, щоб увійти в історію "Мілана", - підсумував Андрій.

За матеріалами sport.com.ua, sky sports
Зараз ви читаєте новину «Шевченко розповів про гравців "Мілана" і свою недосяжну мрію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути