Ексклюзиви
понеділок, 06 грудня 2021 08:29

Шевченко прокоментував поразку від "Ювентуса"

Шевченко прокоментував поразку від "Ювентуса"

Головний тренер "Дженоа" Андрій Шевченко прокоментував поразку від туринського "Ювентуса" - 0:2 у матчі 16-го туру італійської Серії А.

Український тренер пожалівся на кадрові проблеми своєї команди.

"Чесно кажучи, на матч із "Ювентусом" було важко навіть набрати футболістів для стартового складу. Ми намагалися залишатися у матчі, робили це до 80-ї хвилини. Команда виконала дуже великий обсяг роботи, доводилося змінювати позиції, надавати нові ролі футболістам.

Так, ми не створювали моментів, але ми мали кілька спроб, особливо у другому таймі, коли деякі епізоди могли б використовувати краще. Намагалися розмістити гравців атаки ближче одне до одного, були спроби, але мали багато труднощів у першій половині зустрічі.

Як тільки нас починають пресингувати, ми намагаємося щосили уникнути цього. Нам не вистачає гравців попереду, які б могли притримати м'яч. Екубан і Б'янкі не дуже досвідчені гравці, тому потрібно тільки працювати і ставати кращими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шевченко може закінчити тренерську кар'єру

Намагаємося перевірити, скільки зможе зіграти Пандєв у дербі із "Сампдорією". Ми вже думаємо про цю зустріч. Це буде моє перше дербі. Вже чув, як люди говорять про цей матч як про особливий.

Ми зараз граємо 3-5-2, тому що відштовхуємося від футболістів, яких маємо у розпорядженні. Ровелла, Стураро, Бадель – важливі гравці, подивимося, чи хтось із них встигне вилікуватися.

Зараз відсутність футболістів створює для нас величезні проблеми, тому сподіваємось повернути їх та покращити якість гри. Знали, що буде складний матч із "Ювентусом" ще до цих травм, але ми маємо вірити, об'єднуватися та допомагати один одному просуватися вперед", - сказав Шевченко у коментарі Football Italia.

Андрій Шевченко очолив "Дженоа" 8 листопада. У чотирьох матчах українських тренерів здобув одне очко. "Грифони" знаходяться на 18-му місці в таблиці. У наступному турі 10 грудня команда Шевченка зіграє вдома проти "Сампдорії". Початок гри о 21:45.

Зараз ви читаєте новину «Шевченко прокоментував поразку від "Ювентуса"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути