субота, 26 серпня 2017 12:20

Шевченко повернув Коваля і Хачеріді у збірну України

Шевченко повернув Коваля і Хачеріді у збірну України
Андрій Шевченко вперше викликав у збірну Украни більше гравців "Динамо", ніж "Шахтаря"

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко назвав склад на матчі з Туреччиною та Ісландією в кваліфікації до Кубка світу-2018.

Вперше за чотири роки до складу синьо-жовтих потрапив воротар "Динамо" Максим Коваль. Голкіпер востаннє викликався до табору національної команди в листопаді 2013 року, на ігри з Францією в плей-оф кваліфікації до Кубка світу-2014. На поле у футболці збірної Максим виходив лише раз - в червні 2012 року в товариській грі з Австрією (2:3) і зіграв тоді 45 хвилин.

Захисник Євген Хачеріді не грав за збірну з Євро-2016. Після чемпіонату Європи центрбек викликався на ігри з Туреччиною (2:2) і Косово (3:0) у жовтні минулого року, але тоді з лави на поле не вийшов. Першу частину 2017-го Хачеріді не грав за першу команду "Динамо" через конфлікт з головним тренером Сергієм Ребровим. Стабільну ігрову практику і місце в складі 30-річний захисник отримав вже з приходом в клуб нового тренера, Олександра Хацкевича.

Воротарі: Андрій П'ятов ("Шахтар"), Максим Коваль ("Динамо"), Андрій Лунін ("Зоря")

Захисники: Ярослав Ракицький, Богдан Бутко, Сергій Кривцов, Іван Ордець (всі - "Шахтар"), Євген Хачеріді, Микола Морозюк (обидва - "Динамо"), Едуард Соболь ("Славія" Прага, Чехія), Микола Матвієнко ("Ворскла ")

Півзахисники: Андрій Ярмоленко, Денис Гармаш, Віктор Циганков, Володимир Шепелєв, Сергій Сидорчук (усі - "Динамо"), Тарас Степаненко, Віктор Коваленко (обидва - "Шахтар"), Руслан Ротань ("Славія" Прага, Чехія), Євген Коноплянка ("Шальке", Німеччина), Євген Шахов (ПАОК, Греція), Руслан Малиновський ("Генк", Бельгія), Олександр Зінченко ("Манчестер Сіті", Англія), Владлен Юрченко ("Байєр", Німеччина)

Нападники: Артем Кравець, Артем Бесєдін (обидва - "Динамо")

28 серпня синьо-жовті почнуть збір у Харкові. На наступний день, 29-го, збірна проведе відкрите тренування на ОСК "Металіст".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шевченко склав список легіонерів на матчі проти Туреччини та Ісландії

На цьому ж стадіоні 2 вересня Україна зіграє матч з Туреччиною. 5 вересня синьо-жовті проведуть в Рейк'явіку поєдинок з Ісландією. Обидві зустрічі будуть зіграні в рамках кваліфікації до Кубка світу-2018.

Зараз ви читаєте новину «Шевченко повернув Коваля і Хачеріді у збірну України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути