Ексклюзиви
субота, 19 січня 2008 16:36

Шевченко не боїться конкуренції з боку новачків

Шевченко не боїться конкуренції з боку новачків
Український форвард "Челсі" Андрій Шевченко впевнений, що поява в клубі Ніколя Анелька не перешкодить йому грати в основному складі "синіх", коли він відновитися після травми гомілкостопу. Лондонці придбали француза у "Болтона" за 30 мільйонів доларів після від"їзду Дідьє Дрогба на Кубок Африки. У лютому головному тренерові "аристократів" Авраму Гранту доведеться вибирати, кого ставити в пару до івуарійця.

Шевченко заявив, що не думає програвати боротьбу за місце на полі: "Не турбуюся про появу в клубі нових гравців. Не сумніваюся в своїх здібностях. Знаю, що якщо я в хорошій формі, можу бути не гіршим за будь-якого футболіста команди. Вірю, що зможу зберегти місце в складі".

"До травми відчував себе впевнено. Був в хорошій формі, забивав голи. Хотілося б знов вийти на цей рівень готовності. А нові гравці тільки роблять команду сильнішою. Це добре для клубу. А клуб рівня "Челсі" завжди купує хороших гравців. Іншого і чекати не доводиться. Отже, кожен повинен бути готовий до серйозної конкуренції. І я теж", - підсумував капітан збірної України.

"Спорт-Експрес"
Зараз ви читаєте новину «Шевченко не боїться конкуренції з боку новачків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути