Ексклюзиви
понеділок, 06 квітня 2009 19:41

Шевченко хоче залишитися в "Мілані" ще не рік

Шевченко хоче залишитися в "Мілані" ще не рік

Український нападаючий "Мілана" Андрій Шевченко зізнався, що він хоче залишитися в італійському клубі і в наступному сезоні, а так само подякував уболівальникам за підтримку.

Бомбардир повернувся на "Сан Сіро" за договором оренди з "Челсі" влітку минулого року. Шевченко зараз знаходиться на вершині, після голу у ворота збірної Англії і допомоги Філіппо Індзагі в матчі проти "Лечче" минулим вечором.

"Я зараз дійсно щасливий. Я хочу продовжити цей шлях і принести користь команді в кінцівці сезону", - говорить Шевченко офіційному сайту клубу.

"Я сподіваюся залишитися в "Мілані" і в наступному сезоні, але поки немає якогось конкретного рішення з цього приводу", - додає Андрій.

За два роки в "Челсі" він переніс дві операції і важку травму спини

Нагадаємо, що після семи років гучних виступів за італійський "Мілан" Андрій вирішив перебратися до Лондона, в клуб Романа Абрамовича "Челсі". Сума його трансферу склала близько 60 млн доларів. На той момент цей перехід став другим в списку найдорожчих трансферів (поступившись лише сумі, сплаченій "Реалом" за Зідана, - 64 млн доларів).

Не дивлячись на непоганий початок і довіру тодішнього тренера "Челсі" Жозе Моурінью кар"єра зіркового форварда на Туманному Альбіоні не була вдалою. За два роки в "Челсі" він переніс дві операції і важку травму спини.

23 серпня 2008 року, після двох років в Лондоні, офіційний сайт "Челсі" повідомив про повернення Шевченка в "Мілан". У річну оренду з можливим правом викупу. 2 жовтня в першому раунді Кубка УЄФА в матчі проти "Цюріха" Андрій Шевченко забив свій перший гол, після повернення до "Мілана".

За матеріалами terrikon.dn.ua, goal.com, gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Шевченко хоче залишитися в "Мілані" ще не рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути