середа, 02 вересня 2009 17:58

Сергій Ліщук перейшов з "Азовмаша" в іспанську "Памесу"

Сергій Ліщук перейшов з "Азовмаша" в іспанську "Памесу"

Іспанські клуби продовжують диктувати моду на трансферному ринку баскетбольної Європи. Черговим гучним придбанням піренейців став найкращий центровий українського чемпіонату в минулому сезоні Сергій Ліщук.

Після закінчення контракту з маріупольським "Азовмашем" сам український баскетболіст не приховував бажання продовжити кар"єру в одному з найсильніших європейських чемпіонатів. В середині серпня була інформація про ведення переговорів з італійським "Віртусом", яка офіційно ніким підтверджена не була. У вівторок гравець національної збірної України Сергій Ліщук уклав річний контракт з одним з провідних клубів Іспанії - "Памесою" з Валенсії.

За підсумками минулого сезону "оранжево-білі" зайняли сьоме місце в ACB-лизі, причому для володаря Кубка УЛЕБ 2003 року і срібного призера іспанської першості того ж року це був провальний підсумок. Цього літа "Памеса" значно перекроїла свій склад і в новому сезоні постарається проявити себе як на внутрішній арені, так і в розіграші Кубка Європи, де валенсійці стартують з кваліфікації.

Залишається додати, що "Памеса" стане першим іноземним клубом в кар"єрі Сергія Ліщука, який раніше виступав за рівненський "Пульсар", южненський "Хімік" і маріупольський "Азовмаш".

За матеріалами Террикон, БК "Донецк"

Зараз ви читаєте новину «Сергій Ліщук перейшов з "Азовмаша" в іспанську "Памесу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути