неділя, 28 жовтня 2018 07:21

Сергій Дерев'янченко програв бій за титул чемпіона світу: як це було

Сергій Дерев'янченко програв бій за титул чемпіона світу: як це було

На "Madison Square Garden Theater" у Нью-Йорку, США, українець Сергій Дерев'янченко розділеним рішенням суддів програв бій за вакантний титул IBF у середній вазі американцеві Даніелю Джейкобсу. Один суддя віддав перемогу українцеві – 114:113, двоє інших його супернику – 115:112.

Дерев'янченко в першому раунді побував у нокдауні

Вже в кінці першого раунду Дерев'янченко після правого через руку Джейкобса втратив баланс і доторкнувся рукавичкою рингу. Рефері відрахував нокдаун. Це не вибило уродженця Феодосії з колії. Вже з другого раунду він почав вирівнювати ситуацію в рингу і в багатьох епізодах мав перевагу над суперником. Він, як і планував, діяв агресивно, постійно намагався пресингувати, затискав Джейкобса до канатів, де пробивав серії та комбінації. Проте похитнути екс-чемпіона світу так і не вдавалося. Як втім і Джейкобсу не вдавалося потужна діставати Дерев'янченка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-5 українських нокаутів півріччя у боксі

В підсумку переможця важкого, інтенсивного, напруженого поєдинку визначили судді, більшість з яких були прихильними до місцевого боксера.

Сергій Дерев'янченко зазнав першої поразки у своєму 13-му поєдинку на профі-ринзі. Він виглядав гідно і конкурентно. Поразка не мала б далеко відкинути його у рейтингах. Не виключено, найближчим часом він отримає ще один шанс позмагатися за титул.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Дерев'янченко програв бій за титул чемпіона світу: як це було». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути