Ексклюзиви
середа, 13 січня 2010 09:14

Сергеєв та Марченко здобули перші перемоги на Australian Open

Сергеєв та Марченко здобули перші перемоги на Australian Open

Троє українських тенісистів стартували у кваліфікації відкритого чемпіонату Австралії. Іван Сергеєв та Ілля Марченко першу стадію пройшли, а от Олександр Долгополов та Сергій  Бубка програли.

У стартовому матчі Іван Сергєєв обіграв австралійського тенісиста Грега Джонса: 3-6 6-4 6-3. Це перша перемога Івана у кваліфікації турніру Великого Шолома. Наступним суперником Сергєєва стане француз Тьєрі Асьйон, посіяний під 23 номером

Ілля Марченко у стартовому матчі здобув перемогу над французьким тенісистом Жонатано Деньє-де-Вежі: 6-7 (9) 6-2 6-2. Наступним суперником Іллі стане його ровесник з Великобританії Джеймс Ворд, який займає 261-й рядок у табелі про ранги.

Олександр Долгополов не зміг подолати бар"єр першого раунду на Відкритому чемпіонаті Австралії. Українець, посіяний під 11 номером, у завзятій боротьбі поступився німецькому тенісистові Симону Стадлеру: 2-6 6-3 6-8.

Сергій Бубка в напруженому матчі поступився американцю Майклу Яні, посіяному під 26 номером: 3-6 6-2 11-13. У кінцівці вирішальної партії Бубка не реалізував кілька так званих прихованих матчболів.

sapronov-tennis.org, turnir.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Сергеєв та Марченко здобули перші перемоги на Australian Open». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути