Ексклюзиви
понеділок, 14 січня 2013 15:39

Сергій Ковалець визначився з помічниками у молодіжній збірній України

Сергій Ковалець визначився з помічниками у молодіжній збірній України
"Найголовніший момент ? підготовка гравців для національної збірної" - Ковалець ФОТО: ffu.org.ua

У понеділок, 14 січня, головний тренер молодіжної збірної України Сергій Ковалець провів прес-конференцію , розповівши про перебіг першого збору команди та завдання, які стоятимуть перед колективом.

За словами Сергія Івановича, збір "молодіжки" перед Кубком Співдружності ? ознайомчий. Що стосується завдання на турнір, то тренерський штаб команди в ході змагань хоче оцінити якості та можливості запрошених футболістів. "Звичайно, хочеться перемогти на турнірі, але не будь-якою ціною. Це ознайомчий збір. Футболісти прибули до табору "молодіжки" після відпустки. До того ж, ми тренуємося і гратимемо на штучному покритті, і тому ризикувати здоров'ям хлопців не будемо. Радує, що викликані футболісти приїхали до збірної з хорошим настроєм".

Що стосується кандидатів до молодіжної збірної, то, як повідомив тренер, в його розширеному списку 50 гравців. "Нові футболісти в команді будуть з'являтися завжди. Українська нація дуже талановита і, думаю, що скоро ви побачите нові обличчя в збірній".

Розповів Сергій Ковалець і про свою розмову з колишнім керманичем молодіжної збірної Павлом Яковенком. "В збірній була проведена хороша робота. Поради Яковенка допоможуть мені. Це футбол, і є моменти, в яких буває потрібною допомога. У нас хороший контакт з тренерами інших збірних ? Михайлом Фоменком, Юрієм Морозом, Олександром Петраковим, Олександром Головком, Олегом Кузнєцовим. З Йожефом Сабо. Вертикаль збірних має працювати", - відзначив Сергій Іванович.

Визначився наставник "молодіжки" і зі своїм тренерським штабом. В роботі з командою Ковальцю допомагатимуть В'ячеслав Нивінський, Олег Ратій та В'ячеслав Мавров.

"Що стосується роботи на перспективу, то найголовніший момент ? підготовка гравців для національної збірної. Представляючи мене футболістам, президент ФФУ Анатолій Дмитрович Коньков та головний тренер національної збірної України Михайло Іванович Фоменко, наголосили, що чекають нових гравців у національній команді. При цьому ж, звичайно, хочеться, щоб українська молодіжна збірна демонструвала хороші результати", - окреслив свої головні завдання Сергій Ковалець.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Ковалець визначився з помічниками у молодіжній збірній України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути