субота, 30 січня 2010 17:59

Серена Вільямс наздогнала Біллі-Джин Кінг

Серена Вільямс наздогнала Біллі-Джин Кінг

Американка Серена Вільямс прокоментувала фінальний матч відкритого чемпіонату Австралії, який вона виграла у бельгійки Жюстін Енен.

"Матч вийшов складним як з психологічної, так і з фізичної точки зору. Ми обидві прагнули довести, що гідні стати першими, і думаю, нам це вдалося зрештою.

Дуже добре, що Енен повернулася, вона видовищна тенісистка. Вона може стати першою ракеткою світу, особливо при нинішній рейтинговій системі, якщо продовжить виступати так само.

C Біллі ми порівнялися (за числом перемог на турнірах серії "Великого шолома" - по 12 - із співвітчизницею Біллі-Джин Кінг). Я досягла своєї мети. Чесно кажучи, просто роблю, що в моїх силах. Мені насправді подобається грати в Мельбурні. Мартіну Навратілову навряд чи наздожену (18 перемог), оскільки вона видатна чемпіонка", - цитує Серену AP.

Нагадаємо, американська тенісистка Серена Вільямс уп"яте стала переможницею Відкритого чемпіонату Австралії в жіночому одиночному розряді, повідомляє AFP. Вільямс виграла у фіналі змагань у бельгійки Жюстін Енен з рахунком 6:4, 3:6, 6:2. Серена Вільмс є діючою чемпіонкою Відкритого чемпіонату Австралії з тенісу. Вона перемагала в змаганнях в 2003-му, 2005-му, 2007-му і 2009 роках.

За матеріалами LiveSport.ru

Зараз ви читаєте новину «Серена Вільямс наздогнала Біллі-Джин Кінг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути