середа, 23 січня 2013 11:52

Серена Вільямс влетіла на рекордний штраф за зламану ракетку

Американська тенісистка Серена Вільямс оштрафована на 1500 доларів за зламану ракетку в матчі 1/4 фіналу Відкритого чемпіонату Австралії (Australian Open) з іншою американкою Слоан Стівенс, написав у своєму твіттері журналіст New York Times Бен Ротенберг. Це найбільший штраф для учасниць Australian Open в жіночому одиночному розряді.

У третьому сеті матчу зі Стівенс Вільямс, засмутившись через програнbq м'яч, двічі з силою вдарила ракеткою по корту, від чого спортивний снаряд cтав непридатним. Відповідаючи після гри на питання про те, що вона відчула, зламавши ракетку, Вільямс сказала, що це її потішило.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Серена Вільямс програла землячці у чвертьфіналі Australian Open

У матчі зі Стівенс Вільямс виграла першу партію, але в наступних двох сетах поступилася. Підсумковий рахунок матчу - 3:6, 7:5, 6:4 на користь Стівенс. У півфіналі американка зіграє з Вікторією Азаренко з Білорусі. Другу пару півфіналісток склали росіянка Марія Шарапова та Лі На з Китаю.

Зараз ви читаєте новину «Серена Вільямс влетіла на рекордний штраф за зламану ракетку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути