Ексклюзиви
середа, 03 березня 2010 18:59

Сербська команда "Stefan GP" повернула Жака Вільньова у Формулу-1

Сербська команда "Stefan GP" повернула Жака Вільньова у Формулу-1

У найпрестижніших гоночних змаганнях світу - "Формулі-1" - відбувся ще один гучний камбек. Слідом за легендарним Міхаелем Шумахером в "Королівські Гонки" повернувся знаменитий канадець Жак Вільньов.

Він офіційно став пілотом Stefan GP, і готовий виступати в складі сербської команди в 2010 році. Про це оголосив власник команди Зоран Стефанович.

"Це чудова новина, коли в команді, на зразок Stefan GP з"являється пілот, який знає, як вигравати гонки і чемпіонати. Звичайно будуть питання про форму Жака, його досвід останніх виступів, але як часто говорять люди, котрі вигравали чемпіонати світу:" талант не проп"єш "", - сказав Стефанович.

Нагадаємо, Вільньов ставав чемпіоном світу в класі "Формула-1" в чемпіонаті 1997 року. 38-річний канадець, після, того як у 2006 залишив "Великі призи", пробував себе в інших гоночних серіях, але успіху ніде більше не досяг.

За матеріалами Newsru.ua

Зараз ви читаєте новину «Сербська команда "Stefan GP" повернула Жака Вільньова у Формулу-1». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути