Ексклюзиви
четвер, 02 серпня 2012 09:38

Сьогодні в Лондоні розіграють 18 комплектів медалей

Сьогодні в Лондоні розіграють 18 комплектів медалей
Українці борються в чотирьох видах олімпійської програми. Фото: donbass.ua

Шостий день ХХХ Олімпіади в Лондоні визначить переможців і призерів Ігор-2012 у 18 видах олімпійської програми. Українці візьмуть участь у розіграші чотирьох із них.

За медалі здатні поборотися дзюдоїсти Артем Блошенко (до 100 кг) і Марина Прищепа (до 78 кг), Любов Шуліка і Олена Цьось - в жіночому командному спринті на велотреку, а також представники академічного веслування в двійці парній Дмитро Михай і Артем Морозов, повідомляє "Укрінформ".

Не буде українців у плаванні на 200 м на спині і комплексом (чоловіки), на 200 м брасом і 100 м кролем (жінки); у настільному тенісі (чоловічий одиночний розряд); у гребному слаломі (чоловіча каное-двійка); у двох видах академічного веслування (чоловіча легка безкермова четвірка, жіноча вісімка з рульовим), а також у чоловічому командному спринті на треку.

Без участі "синьо-жовтих" пройдуть також фінальні змагання зі спортивної гімнастики (жінки, багатоборство), фехтування (командна першість серед рапіристок), стрільби з лука (жінки, індивідуальний турнір) і стендової стрільби (чоловіки, дубль-трап).

За п'ять днів у британській столиці розіграно вже 73 із 302-х комплектів олімпійських медалей. Всі переможці і призери Ігор-2012 визначаться до 12 серпня.

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні в Лондоні розіграють 18 комплектів медалей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути