Ексклюзиви
понеділок, 02 квітня 2018 20:11

Шедеври Шапаренка, Карраскаля і Еріксена: голи, які зачаровують

Шедеври Шапаренка, Карраскаля і Еріксена: голи, які зачаровують
Шапаренко (праворуч) радіє голу. Фото: ФК "Динамо"

Чергові тури європейських чемпіонатів подарували глядачам низку просто дивовижних голів.

Так, в українській першості мали місце одразу два яскравих взяття воріт. У Львові у матчі "Карпат" з "Чорноморцем" (3:1) голом-красенем, який став першим у грі, відзначився колумбійський легіонер львів'ян Хорхе Карраскаль. Цей м'яч можна сміливо порівняти з тими, які забивав легендарний Роналдіньо.

У поєдинку "Маріуполь" - "Динамо" (2:3) чудовий удар зльту з-за меж штрафного майданчику вдався 19-річному півзахисникові киян Миколі Шапаренку, який вивів свою команду вперед. Гол таланта "Динамо" нагадав історичний удар Зінедіна Зідана у фіналі Ліги чемпіонів-2001/02 з "Байєром" (2:1).

В одному з центральних матчів туру чемпіонату Англії "Челсі" - "Тоттенгем" (1:3) розкішний удар з дальньої відстані вийшов у півзахисника гостей Крістіана Еріксена. Він допоміг своїй команді зробити рахунок нічийним, а згодом "Тоттенгем" зумів здобути перемогу з перевагою у два м'ячі.

Дивіться відео голу Еріксена з 3 хв. 12 с.:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 19-річний футболіст "зробив" три очки для "Динамо" в Маріуполі

За підсумками 25-го туру українська Прем'єр-ліга опитала фахівців і визначила найкращого футболіста цього ігрового дня. Перемогу в голосуванні здобув півзахисник "Динамо" Микола Шапаренко, який вийшов на заміну в другому таймі матчу з "Маріуполем", за кілька хвилин після поновлення гри віддав гольову передачу на Артема Бєсєдіна, а згодом і сам забив красень-м'яч у ворота досвідченого Рустама Худжамова. У голосуванні Шапаренко значно випередив гравця "Карпат" Хорхе Карраскаля та півзахисника "Шахтаря" Тайсона.

Зараз ви читаєте новину «Шедеври Шапаренка, Карраскаля і Еріксена: голи, які зачаровують». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути