пʼятниця, 19 листопада 2010 18:20

Себастьян Феттель буде боротися з лупою

Себастьян Феттель буде боротися з лупою

Не минуло ще й тижня після вирішального Гран-прі сезону, як новоспечений чемпіон Формули-1 Себастьян Феттель підписав першу вигідну угоду.

Як повідомляють німецькі джерела, 23-річний пілот уклав багатомільйонний спонсорський контракт з американською компанією Procter & Gamble, згідно з яким буде рекламувати шампунь Head & Shoulders.

Крім того, за даними Bild, нині Феттель, який, до того ж, самостійно займається своїми справами, за рекомендаціями юриста і фінансового експерта веде переговори ще з декількома брендами.

Нагадаємо, наприкінці минулого тижня Себастьян Феттель здобув перемогу в Гран-прі Абу-Дабі. Він став наймолодшим чемпіоном світу в історії Формули-1, завоювавши титул у віці 23 років і 137 днів. Таким чином Феттель перекрив досягнення Льюїса Хемільтона, який став чемпіоном світу в 23 роки і 299 днів. До Хемільтона цим досягненням володів Фернандо Алонсо.

За матеріалами Motorsport, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Себастьян Феттель буде боротися з лупою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути