пʼятниця, 27 червня 2008 20:35

Збірну Росії з почестями зустріли в "Домодєдово"

Вболівальники зустріли футболістів збірної Росії в столичному аеропорту "Домодєдово" з квітами і прапорами.

Гравці не стали затримуватися в аеропорту, швидко пройшли через термінал і відправилися в автобус, який відвезе їх в спорткомплекс "Лужники", де пройде вшанування бронзових призерів Євро-2008.

Зустрічати збірну до залу "Ділової авіації" приїхали близько 50 вболівальників, яких не відлякала злива, що пройшла незадовго до прибуття авіарейсу. Шанувальники збірної Росії стійко витримали негоду і дочекалися своїх кумирів, щоб привітати їх.

У зал "Ділової авіації" пропустили тільки частину вболівальників, і тим, кому повезло менше, довелося коротати час просто неба біля в"їзду на територію терміналу. А деяким все ж таки дозволили увійти всередину, і після того, як футболісти збірної вийшли до своїх фанів, ті вручили гравцям великі букети квітів.

На чемпіонаті Європи, який проходить в Австрії і Швейцарії, збірна Росії дійшла до півфіналу, ставши разом з командою Туреччини бронзовим призером турніру.

РИА "Новости"
Зараз ви читаєте новину «Збірну Росії з почестями зустріли в "Домодєдово" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути