субота, 26 березня 2011 12:20

Збірна України зіграє з Італією без Коноплянки

Збірна України зіграє з Італією без Коноплянки

Збірна України продовжує вести підготовку до товариського матчу зі збірною Італії, який, нагадаємо, відбудеться в найближчий вівторок у Києві. Учора ввечері національна команда провела двосторонню гру, а напередодні виконуючий обов'язки головного тренера "жовто-синіх" Юрій Калитвинцев провів індивідуальні бесіди з тими футболістами, які були задіяні в позавчорашньому спарингу "молодіжки" проти ісландців, повідомляє "КОМАНДА".

"Відразу після поєдинку з ісландцями хлопці приїхали в Кончу-Заспу, - сказав Калитвинцев. - Настрій у них був відмінний, фізичний стан теж на рівні. Матч з Ісландією став для них, як любив говорити Валерій Лобановський, тренуванням з підвищеною відповідальністю ...".

Нагадаємо, за домовленістю між тренерськими штабами національної та молодіжної збірної України, у згаданому матчі з молодіжкою Ісландії взяли участь чотири футболісти головної команди країни - Андрій Ярмоленко, Тарас Степаненко, Ярослав Ракицький та Артем Кравець.

Тим часом стало відомо, що ушкодження, яке ще в поєдинку чемпіонату України з харківським "Металістом" отримав півзахисник дніпропетровського "Дніпра" Євген Коноплянка, виявилося набагато серйознішим, ніж припускали. Навіть у молодіжній збірній України толком не встановили діагноз, інакше її наставник Павло Яковенко не сказав би на прес-конференції після позавчорашнього товариського матчу з ісландською "молодіжкою", що у футболіста забитий литковий м'яз.

Насправді у Коноплянки - надрив цього м'язу. Про це стало відомо лише вчора, після того як футболісту зробили МРТ. За попередньою інформацією, на поле він зможе вийти через кілька тижнів, а це значить, що в товариському матчі національних збірних України та Італії, який відбудеться в найближчий вівторок у Києві, Коноплянка точно не візьме участі.

Зараз ви читаєте новину «Збірна України зіграє з Італією без Коноплянки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути