неділя, 04 листопада 2012 17:12

Збірна України перемогла Таїланд на чемпіонаті світу з футзалу

Збірна України перемогла Таїланд на чемпіонаті світу з футзалу
Збірна України лідирує у своїй групі після двох турів ФОТО: fifa.com

4 листопада національна збірна України з футзалу виборола надважливу для себе перемогу на Чемпіонаті світу: переграла Таїланд з рахунком 3:5. Тепер наша команда займає перше місце у групі "А".

Після важкої нічиї з Парагваєм українцям був потрібен лише переможний результат, щоб зберігти шанси на вихід з групи. Суперник — господарі Чемпіонату збірна Таїланду — вже здобув 3 очки у матчі з Коста-Рікою і був налаштований продовжувати переможну серію.

У першому таймі українці фактично зробили гру. Рахунок відкрив Овсянніков, який скористався помилкою голкіпера Томпа та забив м'яч. Далі голи посипалися на тайців на 7-й, 12-й і двічі на останній хвилинах. Дублем відзначився Євген Рогачов, по одному разу — Сергій Чепорнюк та Денис Павленко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірна України зіграла внічию з Парагваєм на ЧС з футзалу

У другому таймі ініціатива була на боці господарів, які намагалися будь-що відігратися. Вперше вони вразили ворота Литвиненко після пробиття штрафного, потім — з десятиметрового пенальті. Останні 5 хвилин тайці шалено атакували та зважились на випуск польового гравця замість голкіпера. Це дало їм можливість втретє вразити ворота українців, але не більше.

Отже, збірна України очолила групу "А" та має всі шанси на вихід у наступну стадію турніру. Третю гру у групі українці проведуть із збірною Коста-Ріки 7 листопада. Зустріч транслюватиме Перший національний о 14.00.

Тайланд — Україна — 3:5

Голи: Вонгкаео (23'14"), Туенкланг (34'42" 2PG), Сорвічіан (38'09") - Овсянніков (3'06"), Чепорнюк (6'54"), Рогачев (12'04" та 19'25"), Павленко (19'54")

Збірна України

Стартовий склад: Дмитро Литвиненко — Сергій Чепорнюк, Максим Павленко (к), Євген Рогачов, Денис Овсянніков

Запасні гравці: Євген Іваняк, Кирило Ципун, Михайло Романов, Степан Струк, Сергій Журба, Дмитро Сорокін, Дмитро Федорченко, Петро Шотурма, Олександр Сорокін

Зараз ви читаєте новину «Збірна України перемогла Таїланд на чемпіонаті світу з футзалу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути