Ексклюзиви
четвер, 01 листопада 2012 17:53

Збірна України зіграла внічию з Парагваєм на ЧС з футзалу

Збірна України зіграла внічию з Парагваєм на ЧС з футзалу
Збірна України зіграла внічию у першому матчі чемпіонату світу ФОТО: fifa.com

1-го листопада у Таїланді розпочався Чемпіонат світу з футзалу. Перший матч у групі А між національними збірними України та Парагваю закінчився з рахунком 3:3.

Обидві команди грали на зустрічних курсах і першою відзначилась збірна Парагваю — на дев'ятій хвилині рахунок відкрив Емануель Айяла. Українцям вдалося дуже швидко відігратися: красива комбінація трьох наших гравців завершилась влучним ударом у виконанні Максима Павленка. Тож, на перерву команди пішли за рахунку 1:1.

Друга половина гри розпочалася тиском українців на ворота суперників. На жаль, свої шанси змарнували Сергій Журба, Денис Овсянніков та Михайло Романов, які пробивали з дуже вигідних позицій, але влучали або у штангу, або м'яч пролітав повз ворота Парагваю. А от команді з Південної Америки вдалося реалізувати момент через помилку українського голкіпера. Євген Іваняк, який до та після цього моменту багато разів рятував команду, невдало накривав м'яч і дав нагоду Емануелю Айяла подвоїти рахунок на користь Парагваю.

Українці ж вдруге відігралися, коли Петро Шотурма отримав право пробити десятиметровий удар. За хвилину до цього парагваєць Лезкано не реалізував такий самий пенальті у бік збірної України. Проте його партнер (знову Емануель Айяла!) втретє вразив ворота нашої команди на 37-й хвилині зустрічі.

Доля матчу вирішилася у останні 80 секунд. Автор хет-трику Айяла став антигероєм для своїх вболівальників, заробивши другу жовту картку за симуляцію у центрі поля. Збірній України вдалося реалізувати чисельну перевагу, забивши гол на останній хвилині зустрічі. М'яч на свій рахунок записав капітан збірної Максим Павленко.

Нагадаємо, що крім українців та парагвайців у групі А змагаються збірні Таїланду та Коста-Ріки. Напередодні матчу головний тренер збірної України Геннадій Лісенчук назвав групу А рівною та сказав, що українці вважаються одними з фаворитів турніру.

Україна - Парагвай - 3:3

Голи: Павленко (9'26'', 39'08'') , Шотурма (34'20'' 2PG) — Е.Айяла (8'53'', 29'20'', 36'40'' 2PG)

Збірна України

Стартовий склад: Євген Іваняк (в), Михайло Романов, Сергій Журба, Дмитро Сорокін, Дмитро Федорченко

Запасні гравці: Кирило Ципун, Дмитро Литвиненко, Степан Струк, Сергій Чепорнюк, Максим Павленко (к), Євген Рогачов, Петро Шотурма, Денис Овсянніков, Олександр Сорокін

Вилучення: Е. Айяла (за дві жовті картки)

Зараз ви читаєте новину «Збірна України зіграла внічию з Парагваєм на ЧС з футзалу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути