Ексклюзиви
понеділок, 09 травня 2011 19:19

Збірна України не зіграє з Іраном

Збірна України не зіграє з Іраном

Національна збірна України в рамках підготовки до Євро-2012 не зіграє 2 вересня 2011 року з іранцями. Міжнародна федерація футболу (ФІФА) вилучила з календаря поєдинків збірної Олега Блохіна матч проти цієї азійської команди.

Нагадаємо, раніше планувалося, що зустріч пройде на стадіоні "Динамо" ім. В.В.Лобановського в Києві. Наразі Федерація футболу України підшукує іншого спаринг-партнера для національної команди. Найбільш вірогідний варіант - Уругвай.

Крім того, керівництво ФФУ намагається домовитися з чинними чемпіонами світу та Європи. Втім, останні висувають досить жорсткі фінансові умови.

Раніше стало відомо, що з понеділка, 9 травня, у касах стадіону "Донбас Арена" розпочнеться продаж квитків на товариський матч між національними збірними України та Франції, що відбудеться в Донецьку 6 червня.

Як інформує прес-служба футбольного клубу "Шахтар", до 11 травня перепустки на матч зможуть придбати власники абонементів на матч "гірників", а з 12 травня розпочнеться продаж квитків для всіх бажаючих.

Вартість перепусток коливається від 50 до 2000 гривень. Переважна частина квитків реалізовуватиметься за ціною 50, 60, 100, 150 та 200 гривень.

Зараз ви читаєте новину «Збірна України не зіграє з Іраном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути