пʼятниця, 07 листопада 2008 08:44

Збірна Норвегії задоволена умовами, які запропонувала Україна

Відбірковий матч ЧС-2010 Україна - Англія відбудеться 10 жовтня наступного року на нещодавно збудованому "Дніпро-Арені", повідомив на вчорашній прес-конференції голова Федерації футболу Дніпропетровської області Андрій Павелко.

Також журналістів проінформували, що близько двох тижнів тому делегація з Норвегії відвідала Дніпропетровськ, де, нагадаємо, 19 листопада пройде контрольний поєдинок команди Олексія Михайличенка зі збірною цієї країни, і залишилася дуже задоволена запропонованими умовами.

"Наші гості високо оцінили місто, готель, особливо їм сподобалася набережна. Вони навіть побажали приїхати до Дніпропетровська не за добу, а за дві до матчу, щоб гравці змогли не тільки потренуватися, але й оглянути місто", - сказав Павелко. Додамо, що квитки на матч Україна - Норвегія надійдуть в продаж на початку наступного тижня, повідомляє "ua-football".

Зараз ви читаєте новину «Збірна Норвегії задоволена умовами, які запропонувала Україна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути