Ексклюзиви
неділя, 23 жовтня 2011 15:27

Збірна Франції на Євро-2012 відмовилася жити в Кракові

Збірна Франції на Євро-2012 відмовилася жити в Кракові

Делегація представників національної збірної Франції на чолі з головним тренером команди Лораном Бланом 17-19 жовтня відвідала Польщу. Метою візиту гостей було ознайомлення з двома тренувальними базами, запропонованими приймаючою країною для команд-учасниць Євро-2012. Французи оглянули центри у Кракові та під варшавській Варці.

За даними польських ЗМІ, тренерський штаб "Галльських півнів" за результатами візиту прийняв рішення відмовитися від можливого розміщення команди під час континентальної першості-2012 у Кракові. Причиною цього гості назвали незадовільний стан стадіону у селищі Забєжов.

В той же час штаб французької збірної відзначив високий рівень готелю "Crown Piast Hotel&Park". Крім того, Лоран Блан ознайомився зі станом тренувального комплексу "Farma Sielanka" у містечку Варка, що розташоване в 60 кілометрах від Варшави.

Як повідомляє офіційний сайт Федерації футболу Франції, остаточне рішення про місце розміщення національної команди під час турніру буде прийняте після жеребкування фінальної частини Євро-2012 (2 грудня в Києві), а оголошене до 8 грудня.

Зараз ви читаєте новину «Збірна Франції на Євро-2012 відмовилася жити в Кракові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути