Ексклюзиви
пʼятниця, 26 червня 2009 08:16

Збірна Бразилії вийшла у фінал Кубка Конфедерацій (ВІДЕО)

Збірна Бразилії вийшла у фінал Кубка Конфедерацій (ВІДЕО)

Збірна Бразилії вийшла у фінал Кубка Конфедерацій, здобувши перемогу над Південною Африкою в матчі 1/2 фіналу, повідомляється на сайті ФІФА. Зустріч відбулася 25 червня в Йоханнесбурзі і закінчилася з рахунком 1:0.

У першому таймі і та, і інша команди створили декілька небезпечних моментів, проте жоден з них не закінчився результативно. Друга половина гри почалася з атак збірною Бразилії, що захопила ініціативу: шанси забити були у Кака і Робіньо. Єдиний гол на 88-ій хвилині гри забив захисник "Барселони" Даніел Алвеш, вдало виконавши штрафний.

У фіналі Бразилія зустрінеться із збірною США, яка напередодні обіграла іспанців 2:0. Фінальний матч відбудеться 28 червня і почнеться в 20:30 за місцевим часом (21:30 за київським). Того ж дня в 15:00 (16:00 за київським) збірні Іспанії та ПАР зіграють за третє місце.

Нагадаємо, що володарем Кубка Конфедерацій є збірна Бразилії: у 2005 році в Німеччині Бразилія розгромила у фіналі збірну Аргентини з рахунком 4:1. США зі свого боку жодного разу не доходили до фіналу цього турніру, але двічі займали третє місце - в 1992 році в Саудівській Аравії (тоді турнір називався Кубок короля Фадха) і в 1999 році в Мексиці.

Кубок конфедерацій

1/2 фіналу

Бразилія - ПАР - 1:0 (0:0, 1:0)

Гол: 1:0 - Д. Алвес (88).

За матеріалами Лента, Sports.ru.

Зараз ви читаєте новину «Збірна Бразилії вийшла у фінал Кубка Конфедерацій (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути