вівторок, 25 травня 2010 17:47

Савік Шустер вирішив віддатися "Африканським пристрастям"

Савік Шустер вирішив віддатися "Африканським пристрастям"

Перший національний канал спільно з Савік Шустер Студіо запускає спільний проект на час проведення Чемпіонату світу 2010 року, який пройде в ПАР з 11 червня по 11 липня.

Нова футбольна програма буде називатися "Африканські пристрасті", повідомляє офіційний сайт каналу.

"Ми раді, що після тривалих, іноді важких, але цікавих переговорів наша ідея про створення спільного проекту буде реалізована. Це великий і дуже амбітний проект для Першого національного каналу і ми ставимо перед собою високу планку, але я переконаний, що глядачам буде цікаво" , - відзначив заступник генерального директора НТКУ з підготовки до Євро-2012 Михайло Метревелі.

"Савік Шустер Студія разом з Першим національним буде виробляти цей проект. Він буде створюватися не на бюджетні кошти, а виключно на спонсорські. Для "Африканських пристрастей" ми будуємо зовсім нову студію на нашому продакшені, яка б відповідала футбольній та африканській тематиці", - розповів Савік Шустер.

На думку Шустера, усі європейські країни, які мають права на трансляції матчів Чемпіонату світу, роблять це центральною подією місяця. Що цілком логічно, так як увага світової спільноти весь цей місяць буде зосереджено на ПАР.

"Ми вирішили спробувати створити такий проект в Україні, зокрема для Першого національного. До того ж, Україна готується до Євро-2012 і це буде гарною репетицією", - додав він.

Ведучими прямих ефірів стануть Василиса Фролова і Петро Мага. Савік Шустер виступить у ролі ведучого експерта кожного ефіру. Фролова буде аналізувати навколофутбольні події Чемпіонату світу, безпосередньо на футбольній тематиці сконцентруються Петро Мага і Савік Шустер.

Нагадаємо, що Перший національний покаже також класичні матчі попередніх Чемпіонатів світу 1966-2006 років.

За матеріалами Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину «Савік Шустер вирішив віддатися "Африканським пристрастям"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути