Ексклюзиви
середа, 19 листопада 2008 12:52

Шарапова змінить одного зі своїх спонсорів

У січні 2007 року Марія Шарапова підписала дворічний контракт з фірмою Gatorade, за якому Марія отримує близько 900 000 доларів в рік за рекламу напою по всьому світу. Оглядачеві CNBC стало відомо, що компанія Gatorade хотіла б продовжити угоду з Шараповою, термін дії якої закінчується в січні 2009 року, але хоче платити їй менше, ніж раніше, посилаючись на економічні труднощі.

У теж час команда Шарапової продовжувати контракт не збирається, а готова укласти угоду з конкурентом - компанією Healthsport, щоб рекламувати її торгову марку Enlyten. Ці компанії вже конфліктують в Національній футбольній лізі.

Healthsport також зазнає труднощів на біржі, але сподівається за допомогою Марії поправити свої справи на ринку. Зараз обличчям бренду є Джейсон Тейлор - гравець популярної команди американського футболу "Вашингтон Редскінс".

Для Шарапової новий контракт вигідний тим, що вона отримає відразу не тільки гроші вперед, але ще й акції компанії, що в сумі дасть Шарапової більший дохід, ніж вона мала від Gatorade.

За останніх 12 місяців, за підрахунками "Форбс", Марія заробила більше 25 000 000 доларів, ставши найбільш оплачуваною спортсменкою світу. Окрім призових грошей в її активі контракти з такими фірмами, як Nike, ColeHaan, Prince, LandRover, Canon, SonyEricsson, TagHeuer і Tiffany.

Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «Шарапова змінить одного зі своїх спонсорів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути