вівторок, 25 вересня 2007 12:24

Шарапова може пропустити Олімпійські ігри в Пекіні

Капітан жіночої збірної Росії по тенісу Шаміль Тарпіщев розповів про перспективи виступу за команду Марії Шарапової, інформує  www.sports.ru.

- Під час приїзду Маші Шарапової на фінал Кубка Федерації я обговорював тему її виступу за команду в 2008 році і з нею самою, і з її батьком, і з її менеджером. Реакція - виключно позитивна.

Маша ніколи і не відмовлялася грати за збірну Росії, а до цих пір не зіграла тільки із-за украй несприятливого збігу обставин. Але зараз заради виступу в Кубку Федерації Шарапови збираються переглянути план особистих виступів, вже намічений наступного року. Швидше за все, відмовляться від деяких турнірів. Хоча уникнути об"єктивних складнощів все одно не вдасться. Наприклад, матч першого круга із збірною Ізраїлю пройде відразу після завершення Відкритого чемпіонату Австралії. Велике питання, в якому стані буде Маша - як, втім, та інші наші дівчата. З іншого боку, Шараповій просто необхідно зіграти за збірну. Інакше за існуючими правилами вона не зможе навіть претендувати на участь в Олімпійських іграх в Пекіні, - сказав Тарпіщев.
Зараз ви читаєте новину «Шарапова може пропустити Олімпійські ігри в Пекіні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути