четвер, 04 серпня 2011 13:59

"Сантос" хоче заявити 70-річного Пеле на клубний чемпіонат світу

"Сантос" хоче заявити 70-річного Пеле на клубний чемпіонат світу

Триразовому чемпіону світу Пеле запропонували зіграти на клубному чемпіонаті світу 2011 року, повідомляє інтернет-видання Goal.com з посиланням на бразильські ЗМІ. Пропозиція надійшла від керівництва бразильського "Сантоса", за який Пеле провів більшу частину клубної кар'єри. У грудні цього року бразильцеві виповниться 71 рік.

Про те, що Пеле може зіграти на клубному чемпіонаті світу, заявили президент "Сантоса" Луіс Алваро Рібейро і голова маркетингового відділу клубу Армейо Нето. Обидва керівники наголосили, що останнє слово в цьому питанні залишиться за головним тренером команди Мурісі Рамальо.

Рібейро зазначив, що Пеле тренується і підтримує форму, але, зрозуміло, не зможе провести на полі багато часу. Однак, за словами президента "Сантоса", колишній нападаючий збірної Бразилії цілком може вийти на заміну наприкінці матчу і виконати пенальті.

Що думає про свою можливу участь у клубному чемпіонаті світу сам Пеле, невідомо. На офіційному сайті "Сантоса" ніякої інформації з цього питання немає.

Пеле, який вважається кращим футболістом в історії, виступав за "Сантос" з 1956 по 1974 роки. Завершив кар'єру він в 1977 році у складі американського "Нью-Йорк Космос". Чемпіоном світу Пеле ставав в 1958, 1962 і 1970 роках.

Клубний чемпіонат світу з футболу 2011 року пройде 8-18 грудня в Японії. "Сантос" прийме участь у цьому турнірі, як переможець Кубка Лібертадорес - головного міжнародного клубного турніру Латинської Америки.

Зараз ви читаєте новину «"Сантос" хоче заявити 70-річного Пеле на клубний чемпіонат світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути