Ексклюзиви
понеділок, 09 листопада 2009 16:05

Літак здійснив вимушену посадку через п"яних фанатів

Літак здійснив вимушену посадку через п"яних фанатів

Літак авіакомпанії Easyjet, на борту якого знаходилася група англійських футбольних фанатів, вимушений був зробити екстрену посадку. Причиною стала бійка, яка почалася на борту літака, повідомляє The Daily Mail.

12 уболівальників, що летіли з Манчестера до Мюнхена на центральний матч туру в німецькій бундеслізі між "Баварією" і "Шальке-04", не дісталися до місця призначення. В п"ятницю вони були висаджені з літака в аеропорту Франкфурту. Подробиці інциденту стали відомі тільки в неділю.

Пілот запросив дозволу на екстрену посадку у Франкфурті, повідомивши по радіо, що обстановка на борту розпалюється, і він побоюється за безпеку пасажирів. Конфлікт відбувся між двома британцями 24 і 36 років, які, знаходячись в стані сильного алкогольного сп"яніння, почали обмінюватися образами, а потім вирішили з"ясувати стосунки кулаками. Заспокоїти розбишак силами екіпажу не вдалося.

У Франкфурті бешкетники були висаджені з літака співробітниками поліції. Одному з них протягом тижня будуть пред"явлені звинувачення - зараз він знаходиться під арештом. Решту 11 людей, які летіли на футбол до Мюнхена, відпустили на свободу, але не дали дозволу на продовження поїздки.

Центральний матч 12-го туру чемпіонату Німеччини між "Баварією" і "Шальке-04" закінчився внічию 1:1.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Літак здійснив вимушену посадку через п"яних фанатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути