Ексклюзиви
пʼятниця, 18 січня 2008 15:37

Сайт УЄФА оголосив склад команди 2007 за версією читачів

Офіційний сайт УЄФА оголосив склад команди 2007 року за версією відвідувачів порталу. Найбільше представництво в ній отримав переможець клубного чемпіонату світу 2007 року "Мілан".

В рамках вибору команди року 277 985 користувачів uefa.com залишили більш як 3,75 мільйона голосів. У символічну збірну потрапили всього дві люди з торішнього складу, а також п"ятеро новачків. "Мілан" представляють три футболісти: центральний захисник Алессандро Неста, лівий хав Кларенс Зеєдорф і атакуючий півзахисник Кака.

Місце в складі з минулого року зберіг і Стівен Джеррард, вибраний втретє. Він виявився єдиним представником "Ліверпуля". Зате в цілому англійські клуби делегували в команду року багато гучних імен. Це Джон Террі і Дідьє Дрогба з "Челсі", а також Кріштіану Роналду з "Манчестер Юнайтед". Кращим тренером став наставник "червоних дияволів" сер Алекс Фергюсон, який привів "МЮ" до золота чемпіонату Англії дев"ятий раз. Вперше в склад потрапили голкіпер "Реала" Ікер Касільяс, правий захисник "Севільї" Даніель Алвеш, лівий захисник "Барселони" Ерік Абідаль і форвард "Інтера" Златан Ібрагімовіч.

Команда року 2007: Ікер Касільяс ("Реал") - Даніель Алвеш ("Севілья"), Алессандро Неста ("Мілан"), Джон Террі ("Челсі"), Ерік Абідаль ("Барселона") - Кріштіану Роналду ("Манчестер Юнайтед"), Стівен Джеррард ("Ліверпуль"), Кака ("Мілан"), Кларенс Зеєдорф ("Мілан") - Златан Ібрагімовіч ("Інтер"), Дідьє Дрогба ("Челсі").
Тренер: сер Алекс Фергюсон ("Манчестер Юнайтед")

Чемпионат.ру
Зараз ви читаєте новину «Сайт УЄФА оголосив склад команди 2007 за версією читачів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути