середа, 11 грудня 2019 20:11

"Шахтар" забив "Аталанті" на п'ятій доданій хвилині

"Шахтар" забив "Аталанті" на п'ятій доданій хвилині
Дуван Сапата відкриває рахунок у першому матчі між "Аталантою" і "Шахтарем"

Сьогодні в Харкові в матчі 6 туру Ліги чемпіонів "Шахтар" приймає італійську "Аталанту". Згадуємо перипетії першої гри цих команд.

1 жовтня в Мілані в рамках другого туру Ліги чемпіонів "Аталанта" приймала "Шахтар". Обидві команди невдало почали турнір: господарі були розбиті на виїзді загребським "Динамо" – 0:4, а "Шахтар" удома поступився "Манчестер Сіті" – 0:3.

"Аталанта" краще почала гру: Сапата змарнував нагоду відкрити рахунок. А невдовзі італійці отримали паво на пенальті: Кривцов невдало вставив ногу на шляху форварда гостей і арбітр призначив пенальті.

Але це було ще не все – П'ятов у блискучому стрибку потягнув удар Ілічича.

П'ятов так і не пішов героєм на перерву

Однак Андрій так і не пішов героєм на перерву. Він помилився на виході, не влучивши по м'ячу й Сапата забивав уже в порожні ворота – 1:0.

Донеччани встигли відігратися ще до перерви. Мораєс отримав блискучий пас на хід, обіграв голкіпера й пробив. Відчайдушний кидок захисника ситуацію не врятував – 1:1.

У другому таймі знову ініціативою володіли господарі. Кілька важких м'ячів парирував П'ятов. Сапата не влучив у ворота з 5 метрів. Дальній постріл Малиновського теж виявився неточним.

А коли вже пішла 5 додана арбітром хвилина правий захисник "Шахтаря" Додо пройшов флангом і видав ідеальну передачу на Соломона. Манор ледь не втратив м'яч після стрибка захисника, але свою справу зробив – невідпорний удар із кількох метрів і "Шахтар" повіз додому перемогу – 2:1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" не продасть "Ромі" Соломона

У сьогоднішній грі "Аталанту" влаштує лише перемога. У разі невиграшу загребського "Динамо" в "Манчестер Сіті" "Шахтар" може влаштувати й нічия.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" забив "Аталанті" на п'ятій доданій хвилині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути