неділя, 09 травня 2021 19:21

"Шахтар" зіграв останній матч з Каштру

"Шахтар" зіграв останній матч з Каштру
Кілька років тому команди зустрічалися в Кубку України. Фото: "Шахтар"

Донецький "Шахтар" переміг в останньому матчі чемпіонату України "Інгулець" із селища Петрове – 1:0. Гол забив Тете.

"Шахтар" ожив після емоційної і функціональної ями, до якої потрапив в березні. Однак гра гірників далека від того рівня, який донецький клуб демонстрував у кращі часи. Можливо, якби чемпіонат тривав ще кілька турів, "Шахтар" устиг би набрати ще кращу форму.

У порівнянні з матчем київського "Динамо" відчувалося, що кияни заслужено стали чемпіонами. Вони впевненіше діяли з більш класним суперником, краще комбінували, точніше били. Показним був штрафний удар Соломона з точки Шапаренка. Микола відправив м'яч точно під поперечину, а Манор пробив вище воріт.

Луїш Каштру в своєму останньому матчі хотів наголосити на молдості гравців "Шахтаря", випустивши В'юника, Мудрика, Корнієнка й Фернандо й ледь не втратив перемогу. Якби удар Січінави на останніх хвилинах прийшовся не в руки Трубіна, то жодних сумнівів у долі Каштру не виникало би.

"Шахтарю" чи не вперше за останні роки потрібне кадрове підсилення. Нинішній склад виглядає розбалансованим. Якщо все залишии без змін, то нинішня молодь стане стабільною років за 2-3. Однак президент "Шахтаря" належить до людей, які точно не чекатимуть так довго.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" ефектно розтрощило "Колос"

Наступний сезон із "Шахтарем" на чолі найвірогідніше розпочне італієць Де Дзербі. Разом із ним мають прийти в клуб і кілька гравців "Сассуоло". Теперішній клуб Де Дзербі посідає 8 місце в чемпіонаті Італії.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" зіграв останній матч з Каштру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути