субота, 17 березня 2012 18:00

"Шахтар" розгромив "Чорноморець" на "Донбас Арені"

"Шахтар" розгромив "Чорноморець" на "Донбас Арені"

У 23-му турі української прем'єр-ліги чинний чемпіон країни "Шахтар" у домашньому матчі завдав поразки одеському "Чорноморцю" з рахунком 4:0.

Господарям вдався швидкий гол - вже на п'ятій хвилині Євген Селезньов розібрався у штрафному майданчику "моряків" і відкрив рахунок в матчі. Протягом першого тайму лише штанги воріт врятували одеситів від розгрому ще до перерви, але на фініші тайму "гірники" все ж відсвяткували другий забитий м'яч - Вілліан влучив у штангу, а Ілсіньо виправив помилку співвітчизника, записавши на свій рахунок перший гол у Прем'єр-лізі після повернення до Донецька.

Відразу після перерви арбітр зустрічі призначив пенальті у ворота одеситів за фол на Мхітаряні, проте Фернандіньо, який виконав 11-метровий удар, знову-таки влучив у штангу.

В середині другого тайму Алекс Тейшейра, який вийшов на заміну, ефектно забив третій м'яч у ворота Дмитра Безотосного, а за десять хвилин до закінчення основного часу зустрічі Євген Селезньов оформив дубль, ставши при цьому і автором останнього гола в протистоянні на "Донбас Арені".

Україна. Прем'єр-ліга

23-й тур

Шахтар (Донецьк) - Чорноморець (Одеса) - 4:0

Голи: Селезньов, 5 (1:0); Ілсіньо, 45 +1 (2:0); Тейшейра, 67 (3:0); Селезньов, 80 (4:0).

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" розгромив "Чорноморець" на "Донбас Арені"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути