середа, 03 серпня 2016 12:48

"Шахтар" півгодини гуляв Берном перед матчем з "Янг Бойз"
16

Фото: Ірина Козюпа

Донецький "Шахтар" у повному складі прогулявся Берном. Рівно о 10:30 наставник "гірників" Паулу Фонсека вийшов із готелю. За тренером підтягнулася вся команда. Гравці були одягнені у спортивні костюми.

Сьогодні у Берні розкішна погода — сонячно і +23 С. "Гірники" пройшлися цетральними вулицями. Загальна прогулянка тривала менше, ніж півгодини. Тоді спортсмени отримали вільний час і гуляли окремо, або сиділи у затінку дерев.

Наставники трималися разом. Фонсека сфотографував на мобільний Цитглогге — годинникову вежу. Це одна з найвідоміших визначних пам'яток міста. А тоді зробив фото журналістам і фотографам, які фотографували самого наставника.

Ну і куди ж без селфі? Весь тренерський штаб зробив спільне фото. Це - перший виїзний матч в єврокубках для Паулу Фонсеки та його помічників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Сподіваюся, ви не cтавитимете Кривцову питань про Ракицького" - Фонсека феєрить на прес-конференції

Додамо, що сьогодні день народження святкують Зубков і Ракицький. Як напередодні на прес-конференції зазначив Сергій Кривцов, найкращим подарунком для гравців буде перемога "Шахтаря" та вихід у наступний раунд Ліги чемпіонів.

За інформацією швейцарської преси, сьогодні на матч зарезервовано 7 тис. квитків. "Шахтар" на виїзді підтримає сотня фанатів. Всього "Стад де Сюїсс" вміщує 31 тис. глядачів.

Нагадаємо, у першому матчі "гірники" перемогли з рахунком 2:0. Сьогодні матч-відповідь пройде у Берні о 21:15 за київським часом.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" півгодини гуляв Берном перед матчем з "Янг Бойз"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути