середа, 19 вересня 2018 22:45

"Шахтар" не зумів дотиснути "Хоффенхайм"

"Шахтар" не зумів дотиснути "Хоффенхайм"
Першу половину гри "Шахтар" провалив

Донецький "Шахтар" зіграв унічию стартовий матч в Лізі чемпіонів проти німецького "Хоффенхайма" – 2:2.За гірників відзначилися Ісмаілі й Майкон.

Якби після перших 25 хвилин сказали, що донеччани боротимуться в матчі за перемогу – ніхто би не повірив. Настільки великою була перевага німецького клубу. До середини першого тайму представник бундесліги мав 5 чистих гольових нагод, з яких реалізував лише одну. Однак чимдалі було від старту поєдинку, тим перевага німців слабшала, а під кінець гри знесилений "Хоффенхайм" дивом уникнув поразки.

Марлос ніяк не може провести на стабільно високому рівні бодай дві гри поспіль

Провалив гру лідер гірників Марлос. Здається, він не здійснив жодної обводки й власноруч зупинив половину атак донецького клубу. Взагалі правий фланг атаки "Шахтаря" не йде ні в яке порівняння із флангом лівим. Вся небезпека була від Ісмаілі. Коли до нього приєднався Тайсон, супернику стало взагалі непереливки. Перший гол німців – теж "заслуга" Марлоса. Шкода, що гравець збірної України ніяк не може провести на стабільно високому рівні бодай дві гри поспіль.

Вирішальним фактором для перелому ситуації стала швидкість Тайсона й Ісмаїлі. Гарно увійшов у гру Майкон. Якщо справи так підуть далі, то Алан Патрік може забути про виходи в основному складі. Признатися, за цим ніхто шкодувати не буде.

Фонсека довів, що він таки класний тренер. Португалець зумів знайти аргументи проти талановитого опонента й зумів переломити гру, яка, здавалося мала всі шанси перетворитися на копію матчу "Динамо" – "Аякс", коли голландці мали десяток гольових моментів, а українці – жодного. Але другий тайм ще довго снитиметься підопічним Нагельсмана в страшних кошмарах.

Вкотре "привіз" гол у свої ворота Андрій П'ятов. Добре, що Андрій поки що обмежується одним м'ячем. Якщо пропускатиме серіями, навіть Тайсон з Ісмаїлі навряд чи врятують.

Голи:
0:1 - 6 Грілліч, 1:1 - 27 Ісмаїлі, 1:2 - 38 Нордтвейт, 2:2 - 81 Майкон.
Шахтар - Пятов, Хочолава, Ісмаїлі, Бутко, Ракицький, Степаненко, Алан Патрік (Майкон, 76), Тайсон, Марлос, Болбат (Коваленко, 57), Мораес.
Хоффенхайм - Бауманн, Пош, Фогт, Нордтвейт, Шульц, Грілліч, Бітенкур (Демірбай, 64), Кадержабек, Крамаріч (Нелсон, 85), Жоелінтон, Салаї (Цубер, 75).
попередження:
Грілліч (29), Мораес (45), Алан Патрік (52), Ракицький (77).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" розписав бойову нічию з "Хоффенхаймом"

Наступну гру в Лізі чемпіонів "Шахтар" проведе 2 жовтня у Франції проти "Ліона"

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" не зумів дотиснути "Хоффенхайм"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути