субота, 28 листопада 2020 10:45

"Шахтар" не відпускає Тайсона й правильно робить – журналіст

"Шахтар" не відпускає Тайсона й правильно робить – журналіст
Тайсон узимку міг перейти в "Рому". Фото ФК "Шахтар"

Генеральний директор телеканалів "Футбол 1/2/3" Олександр Денисов поділився своєю думкою щодо нинішніх проблем донецького "Шахтаря".

- Шахтар пропустив період, коли потрібно було оновити команду? Якщо ми подивимося на основний склад "Шахтаря" і тих, хто є на заміну, то, по суті, на кожну позицію в донецькій команді є гравець.

Якщо говорити, чому це оновлення не спрацювало, то тут, дійсно, є питання, в даному разі, не до Каштру. Він, як раз той тренер, який почав працювати з резервом "Шахтаря" і ми його побачили. Я думаю, що питання потрібно шукати в попередньому трирічному циклі, коли головним тренером був Паулу Фонсека і ми його за це критикуємо, що він не працює з найближчим резервом. На сьогоднішній день це саме та ситуація, візьмемо на прикладі Тайсона. Всі знають, що у нього певна проблема, він хоче покинути клуб до закінчення контракту, "Шахтар", природно, його не відпускає, в чому абсолютно має рацію. Але в підсумку виходить ситуація, при якій Тайсон грає не так, як він може, а й з іншого боку, стабільності у його дублерів поки що не вистачає.

Я думаю, що ось саме ті три роки, де плавно не вводили молодь до складу, є зараз тієї турбулентністю, яка з'являється в команді. А коли задають питання, що відбувається, однією з версій є, що в "Шахтарі" йде зміна поколінь, а це завжди складний процес, тому що, крім футбольного поля, є ще і роздягальня, - сказав Олександр Денисов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Різниця в 6 голів в першому матчі - справедлива, сьогодні в 4 - ні – Каштру

У нинішньому сезоні Тайсон зіграв за "Шахтар" 8 матчів, в яких забив 2 м'ячі.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" не відпускає Тайсона й правильно робить – журналіст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути