четвер, 17 січня 2013 08:54

"Шахтар" розпочав новий рік з перемоги над єгипетським клубом
10

Матч між "Шахтарем" і "Замалеком" пройшов в Абу-Дабі на стадіоні «Зайєд спорт сіті»
Фото: ФОТО: shakhtar.com

Донецький "Шахтар" на зборі в Абу-Дабі провів перший спаринг у 2013 році. Команда Мірчі Луческу зіграла з єгипетським клубом "Замалек". Гра вийшла дуже наполегливою і гольовою. Українці вирвали перемогу на останній хвилині гри - 3:2, повідомляє "Чемпионат.com".

З перших хвилин на полі у "гірників" вийшли П'ятов, Срна, Іщенко, Ракицький, Шевчук, Гай, Мхітарян, Хюбшман, Коста, Дентіньо, Едуардо. Рахунок на дев'ятій хвилині відкрив Едуардо, елегантно перекинувши воротаря після пасу Дентіньо. На 17-й хвилині грубу помилку допустили захисники "Шахтаря". Іщенко віддав пас назад П'ятову, але нападник "Замалека" перехопив м'яч і зрівняв рахунок. Через п'ять хвилин єгиптяни вийшли вперед, але ще до перерви українці зрівняли рахунок - гол забив Срна.

У перерві Луческу провів ряд замін, і на полі з'явилися Кривцов, Ілсіньо, Тайсон, Тейшейра і Адріано, а на 78-й хвилині Рац вийшов замість Шевчука. Причому румун відразу міг забити гол, але його удар прийняла на себе поперечина.

Переможний гол у "Шахтаря" забив кращий бомбардир "гірників" Мхітарян, вдало замкнувши простріл Раца. Міг відзначитися в дебютній грі за "Шахтар" і Тайсон, але не зміг переграти голкіпера.

"Шахтар" (Донецьк, Україна) - "Замалек" (Каїр, Єгипет) - 3:2 (2:2)

Голи: 1:0 Едуардо (9), 1:1 Хассан (17), 1:2 Ібрагім (21), 2:2 Срна (43), 3:2 Мхітарян (89)

"Шахтар": П'ятов, Срна (к), Іщенко (Кривцов, 46), Ракицький, Шевчук (Рац, 78), Хюбшман, Гай (Ілсіньо, 46), Коста (Тайсон, 46), Мхітарян, Дентіньо (Тейшейра, 46 ), Едуардо (Адріано, 46)

Запасні: Каніболоцький, Кобін, Степаненко

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" розпочав новий рік з перемоги над єгипетським клубом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути