Ексклюзиви
вівторок, 27 жовтня 2020 06:11

"Шахтар" має жахливу статистику з "Інтером"

"Шахтар" має жахливу статистику з "Інтером"
Лукаку забиває п'ятий м'яч у ворота П'ятова. Фото Рейтер

Сьогодні донецький "Шахтар" у другому турі Ліги чемпіонів зіграє в Києві проти міланського "Інтера". За всю історію команди тричі зустрічалися між собою: дві перемоги італійців і одна нічия. Різниця м'ячів – 8:1.

Вперше "Інтер" і "Шахтар" зустрілися в серпні 2005 року в кваліфай-раунді Ліги чемпіонів. В Донецьку арбітри зафіксували перемогу чорно-синьої команди – 2:0. Вдома "Інтер" не напружувався і зіграв унічию – 1:1. Автором голу "Шахтаря" став бразилець Елано.

У гірників узагалі нічого не виходило в атаці: кожен пас уперед був неточним і перехоплювався

Остання зустріч команд відбулася трохи більше двох місяців тому. "Шахтар" і "Інтер" зустрілися в цього річному півфіналі Ліги Європи. Сподівання на боротьбу не виправдалися: "Шахтар" розгубився під неймовірним пресингом "Інтернаціонале" і програв – 0:5. У гірників узагалі нічого не виходило в атаці: кожен пас уперед був неточним і перехоплювався. Натомість гравці оборони "Шахтаря" губилися і втрачали м'яч. Першим дав слабину голкіпер Андрій П'ятов, який невдало вибив м'яч на 18 хвилині. Його перехопили італійці й Мартінес відкрив рахунок – 1:0.

Гірники опиралися до 63 хвилини. Мораєс навіть міг зрівняти рахунок, коли бив головю з 5 метрів. А гол Д'Амброзіо розставив усі крапки на д "і" – 2:0. Після цього "Шахтар"припинив опір і пропустив ще тричі: ще раз від Мартінеса й двічі від Лукаку – 5:0.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому зганьбився "Шахтар"

Нинішню Лігу чемпіонів "Шахтар" почав виїздною перемогою над "Реалом", а "Інтер" удома розписав мирову з гладбаською "Боруссією" – 2:2.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" має жахливу статистику з "Інтером"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути