Ексклюзиви
пʼятниця, 06 травня 2011 12:32

"Шахтар" запросив учнів школи-інтернату на святкування 75-річчя клубу

5 травня завершився конкурс малюнків "З футболом у серці", який проводився ФК "Шахтар" серед учнів восьми шкіл-інтернатів Донецької області. За умовами конкурсу, що стартував ще 15 лютого, школярі повинні були розповісти за допомогою малюнків, що для них означає футбол і як вони розуміють фразу "З футболом у серці".

Переможця конкурсу визначили генеральний секретар ФК "Шахтар" Олександр Черкасов, виконавчий директор зі стратегії, комерції та маркетингу клубу Джо Палмер і директор департаменту маркетингу і комунікацій Юрій Свиридов.

Враховуючи, що вибирати довелося з 35 чудових робіт, що дійшли до фінального етапу, обговорення затяглося на цілу годину. Але в підсумку одностайним рішенням кращою була названа робота Андрія Мушкетова, 17-річного учня 9 класу Миколаївської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату для розумово відсталих дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

У подарунок за свій малюнок Андрій отримає іменну клубну футболку від "Шахтаря", а весь його клас буде запрошений на урочисте святкування 75-річчя ФК "Шахтар" на "Донбас Арені", яке відбудеться 14 травня.

"У роботі Андрія ми побачили найголовніше - серцеву прихильність до клубу. Він постарався в одному малюнку показати, що значить "Шахтар" для кожного окремого вболівальника клубу. Тут зображені і гравці, і фанати, і стадіон ... До того ж автор показав таку пильну увагу до дрібниць в малюнку, що його творіння можна годинами розглядати і постійно знаходити щось нове", - зазначив Джо Палмер.

Але не тільки власникові першого місця буде приділена особлива увага: призерами конкурсу стали всі його учасники. Вони отримають пам'ятні подарунки від "Шахтаря". А один з них, Володимир Кузьменко, 15-річний учень 8 класу Часів-Ярської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату, отримає особливий приз.

"Ріпка" Володимира відразу кинулася нам в очі - він використав класичний сюжет казки на новий лад. Ми бачимо, що вся сім'я в оранжево-чорних футболках: від діда з бабою, до кішки з мишкою! Разом працюють, намагаються витягнути величезний м'яч із землі.

Так і в "Шахтарі" - всі працюють спільно: від гравців основного складу до працівників бази. Всі прикладають максимальні зусилля, щоб здобувати перемогу в кожному матчі. Нам ця робота здалася найбільш креативною, тож Володимир отримає спеціальний приз", - заявив Юрій Свиридов після закінчення конкурсу.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" запросив учнів школи-інтернату на святкування 75-річчя клубу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути