неділя, 06 грудня 2015 19:18

"Шахтар" відпрацьовував контратаки перед ПСЖ
8

Фото: Ірина Козюпа

Сьогодні донецький "Шахтар" вилетів у Париж на матч 6-го туру групового етапу Ліги чемпіонів. У вівторок "гірники" зіграють проти ПСЖ. Команда Мірчі Луческу вже втратила шанси на вихід у плей-оф, але продовжує вести заочно боротьбу за Лігу Європи зі шведським "Мальме".

Зранку "Шахтар" провів тренування на олімпійській базі "Святошин". Кінцівка заняття була доступною для ЗМІ. Після двосторонки "гірники" під керівництвом Містера відпрацьовували контратаки. Роботу своїх підопічних Луческу оцінив такими епітетами, як "браво" і "магніфіко".

Лише нападник Олександр Гладкий спостерігав за тренуванням у ролі глядача. Українець ще не оговтався від ушкодження, але відправився у Париж разом з командою.

Тарас Степаненко займався за індивідуальною програмою. Тим не менше, опорник сповнений оптимізму зіграти проти ПСЖ.

"Є невелике ушкодження, тому сьогодні взяв паузу. Завтра у нас ще буде тренування і там все визначиться.

На тренуваннях Містер відпрацьовує різні варіанти та схеми. Контратаки — це наша сила. Вони грають велику роль у матчі. У нас для цього є швидкісні та технічні футболісти.

У цій Лізі чемпіонів нам випала дуже сильна група. Ми зіграли із суперниками не так впевнено, як могли б. Ніби робили все добре, але через власні помилки пропускали м´ячі. Це все досвід".

Капітан "Шахтаря" Даріо Срна без вагань виділяє у складі суперника Златана Ібрагімовича.

"Носити футболку "Шахтаря" - це честь. Ми будемо битися до кінця і постараємось здобути хороший результат у Парижі.

Прикро, що ми не змогли вийти у плей-оф. Ми незадоволені своїм виступом у цій Лізі чемпіонів. Будемо старатися потрапити у цей турнір в наступному році, а зараз хочемо вийти у Лігу Європи".

Решта гравців працювали без обмежень. Луческу взяв у Париж наступних футболістів:

воротарі: Андрій П'ятов, Антон Каніболоцький;

захисники: Даріо Срна, Ісмаїлі, В'ячеслав Шевчук, Олександр Кучер, Ярослав Ракицький, Іван Ордець, Азеведо, Сергій Кривцов;

півзахисники: Тайсон, Віктор Коваленко, Марлос, Алекс Тейшейра, Тарас Степаненко, Фред, Максим Малишев, Бернард, Василь Кобін, Веллінгтон Нем, Дентіньо;

нападники: Олександр Гладкий, Факундо Феррейра, Едуардо.

Додамо, що на тренування прийшли близько півсотні дітей — переселенців із Донбасу. Після заняття футболісти привітали маленьких гостей із новорічними святами.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" відпрацьовував контратаки перед ПСЖ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути