субота, 11 травня 2013 23:58

"Шахтар" вдома громить сімферопольську "Таврію"

"Шахтар" вдома громить сімферопольську "Таврію"
Фото: korrespondent.ua

У суботу, 11 травня, в матчі 28-го туру української Прем'єр-ліги донецький "Шахтар" вдома не залишив шансів сімферопольській "Таврії".

"Шахтар" почав і провів типовий для себе домашній матч. З першої і до останньої хвилини володіли перевагою господарі. І вже на 6-ій хвилині Дуглас Коста провів результативне пристрілювання: м'яч зачепивши корпус Едуардо залетів у ближній кут воріт Даміра Кахрімана.

Далі, після забитого гола, картина гри істотно не змінилася - "Шахтар" атакував, а "Таврія" сподівалася на контратаки. Точка кипіння припала на останню п'ятихвилинку тайму, коли протягом 2 хвилин Тейшейра та Майкон відзначилися у воротах Даміра. У забитому голі Майкона варто відзначити самовіддану боротьбу Шевчука біля лицьової, котрий "вигриз" м'яч у опонента ...

Другий тайм почався з замін Мірчі Луческу, котрий випустив юних Соболя і Алана Патріка, а трохи пізніше і Гречишкина. Наполегливою тенденцією в діях "Шахтаря" було бажання партнерів вивести на ударну позицію Мхітаряна, якому майже місяць не піддавалася небачена для національних першостей відмітка в 23 забитих м'ячі. І ось, у звітному матчі він поліпшив бомбардирський показник відразу на 2 розподіли: встановивши нову планку в 24 голи. Вдалося це зробити Генріху на 74-ій хвилині за допомогою вивіреної передачі від Тейшейри, і на 80-ій, реалізувавши самочинно зароблений пенальті.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" вдома громить сімферопольську "Таврію"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути