Ексклюзиви
четвер, 21 липня 2011 11:33

"Шахтар" підписав колишнього працівника "Дісней" і "Глазго Рейнджерс"

"Шахтар" підписав колишнього працівника "Дісней" і "Глазго Рейнджерс"

У топ-менеджменті ФК "Шахтар" відбулися кадрові зміни. На посаду генерального директора ТОВ "Шахтар Трейдинг" (ексклюзивного представника продукції з логотипами ФК "Шахтар" і "Донбас Арени" в Україні) призначений шотландський фахівець Джерард Едвард Кері.

Джерард Едвард Кері - британець, який має великий досвід роботи в компанії "Дісней" і вісім з половиною років пропрацював на посаді директора з роздрібних продажів ФК "Глазго Рейнджерс" (Шотландія).

Перед новим керівником "Шахтар Трейдингу" стоїть завдання підвищити прибутковість роздрібних продажів атрибутики з логотипами ФК "Шахтар" і "Донбас Арени" за допомогою ефективних змін в структурі "Шахтар Трейдингу". У першочергових планах - підвищення кваліфікації персоналу компанії (пріоритетними стануть обслуговування клієнтів, презентація товару, а також техніка продажів). Передбачається розширення асортименту товарів для вболівальників ФК "Шахтар".

"ФК "Шахтар" на даний момент вийшов на такий рівень організації клубу, який вимагає стратегічного підходу в розвитку кожного напряму, в тому числі і нашої торговельної мережі. Нам була необхідна людина з розумінням і баченням того, як далі розвивати напрямок роздрібних продажів. Основним завданням Кері буде вибудувати струнку систему продажів і вже за перше півріччя знайти собі наступника-українця, передавши йому весь свій досвід", - прокоментував призначення генеральний директор ФК "Шахтар" Сергій Палкін.

Контракт з Джерардом Кері укладено на два роки.

Нагадаємо, що минулого тижня відбувся перехід начальника медичної служби ФК "Шахтар" Пако Біоски на посаду директора з медицини футбольного клубу "Челсі" (Англія).

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" підписав колишнього працівника "Дісней" і "Глазго Рейнджерс"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути