субота, 15 липня 2017 23:22

"Шахтар" обіграв "Динамо" в першому матчі сезону

"Шахтар" обіграв "Динамо" в першому матчі сезону
Феррейра двічі відзначився в матчі за Суперкубок України. Фото: sports.ru

Донецький "Шахтар" виграв перший матч сезону. В Одесі команда Пауло Фонсеки обіграла "Динамо" в матчі за Суперкубок України. Дублем відзначився Факундо Феррейра.

"Шахтар" потужно розпочав першу першу половину гри. Вже на 2 хвилині Тайсон бив по воротах Рудька, однак голкіпер, не без труднощів, упорався з ударом. Згодом гірники провели показову атаку. Ісмаілі прострілив уздовж воріт, а Феррейра забив м'яч у порожні ворота. Здалося, що він це зробив із положення поза грою. Донеччани атакували ще кілька хвилин, а потім гра вирівнялася.

На 16 хвилині небезпечно бив Мбокані, але м'яч перелетів ворота. "Шахтар" відповів ударом головою від Кривцова.

Найреальніший шанс зрівняти рахунок утратив Гармаш. Півзахисник киян бив упритул після прострілу Ярмоленка й рикошету від Ракицького, але його удар потягнув П'ятов. На 38 хвилині Гармаш обіграв П'ятова, але віддати пас партнерам не зумів.

На 56 хвилині гольова комбінація повторилася. Ісмаілі прострелив, а Феррейра замкнув передачу на дальній штанзі 2:0.

У киян абсолютно розладналася гра. Стало багато браку в передачах. На 80 хвилині було вилучено Степаненко за фол на Бесєдіну. Морозюк бив зі штрафного, але П'ятов витягнув удар з-під поперечки. Після невдалого розіграшу кутового і поганого пасу назад від Шепелєва Артур Рудько двічі вибивав м'яч із-під ніг Бернарда й Марлоса.

На 85 хвилині Сидорчук не зумів обіграти П'ятова після пасу Ярмоленка. Навіть у численній більшості кияни не спромоглися на серйозну загрозу воротам "Шахтаря".

"Динамо": Рудько, Антунеш, Морозюк, Ярмоленко (К), Циганков (Гонсалес, 68,) Сидорчук, Гармаш (Бесєдін, 58), Віда, Буяльський (Шепелєв, 80), Хачеріді, Мбокані.

"Шахтар": П'ятов, Срна (К), Кривцов, Ракицький, Ісмаілі, Степаненко, Малишев (Коваленко, 46), Бернард, Марлос, Тайсон (Дентіньо, 77), Феррейра (Ордець, 86).

Попередження: Степаненко, Бернард. Вилучення Степаненко

Голи: Феррейра: 8, 56.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" обіграв "Динамо" в першому матчі сезону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути