пʼятниця, 16 вересня 2016 00:13

"Шахтар" мінімально переміг "Коньяспор" на виїзді
13

Фото: shakhtar.com

Донецький "Шахтар" з перемоги стартував у груповому етапі Ліги Європи. "Гірники" на виїзді обіграли турецький "Коньяспор" з рахунком 1:0.

На 75-й хвилині матчу відзначився нападник Факундо Феррейра. Аргентинець забив головою після навісу з правого флангу від Богдана Бутка. Захисник замінив травмованого капітана Даріо Срну.

"Ми сьогодні провели чудовий матч за дуже важким сценарієм. Суперник грав у своєму штрафному майданчику. Ми добре тримали м'яч і намагалися знайти шляхи до воріт "Коньяспора". Ми повністю заслужили цю перемогу, не дозволивши господарям створити моменти біля наших воріт", - сказав після матчу наставник "гірників" Паулу Фонсека.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Зоря" на останній доданій хвилині втратила перемогу над "Фенербахче"

Керманич "Коньяспора" Айкут Коджаман назвав результат матчу очікуваним.

"Шахтар" володів м'ячем. Для "гірників" це звична ситуація. Суперник добре вміє грати, використовуючи різні стратегії. "Шахтар" дуже ефективно проходив наш захист. Результат матчу очікуваний. Ми не змогли використати слабкі сторони у грі української команди. Нам не вистачило єврокубкового досвіду. Також ми допустили чимало помилок".

У паралельному матчі португальська "Брага" зіграла внічию з бельгійським "Гентом" - 1:1. "Гірники" з трьома очками вийшли у лідери групи.

Свій наступний матч у Лізі Європи "Шахтар" проведе 29 вересня у Львові проти "Браги".

Ліга Європи

Груповий етап

1-й тур

"Коньяспор" (Конья, Туреччина) - "Шахтар" (Донецьк, Україна) - 0:1 (0:0)

Гол: 0:1 Феррейра (76)

"Коньяспор": Киринтили, Скубіц, Туран, Вукович, Дуглас, Йонссон (Сенмез, 85), Чамдали (к), Шахінер, Хаджіахметовіч, Баіч (Хора, 70), Мілошевіч (Меха, 76)

"Шахтар": П'ятов, Бутко, Кучер (к), Ракицький, Ісмаїлі, Степаненко, Фред, Марлос, Коваленко (Малишев, 90+3), Бернард (Тайсон, 67), Феррейра (Едуардо, 90+1)

Попередження: Туран (11), Баіч (15), Фред (74)

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" мінімально переміг "Коньяспор" на виїзді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути