Ексклюзиви
неділя, 03 жовтня 2021 06:11

"Шахтар" легко розгромив "Динамо"

"Шахтар" легко розгромив "Динамо"
Траоре відкриває рахунок у матчі. Фото: "Шахтар"

Сьогодні в мачі 10 туру чемпіонату України з футболу "Динамо" прийматиме донецький "Шахтар". Востаннє команди грали 22 вересня на Суперкубок і тоді перемогли донеччани — 3:0.

Напередодні Суперкубку більшість фахівців схилялися до перемоги киян. Динамівці краще розпочали матч. Спочатку Супряга влучив у стійку, а потім Пятов витягнув з-під поперечки удар Циганкова.

"Шахтар" оговтався в середині першого тайму. На 30-ій хвилині Додо пройшов флангом, обіграв Миколенка й віддав на Траоре. Африканський форвард пробив головою по неймовірній траекторії і м'яч парашутом опустився в сітку воріт "Динамо".

У другому таймі вже краще грав "Шахтар". Гірники двічі скористалися обрізками "Динамо" й той же Траоре та Алан Патрік довели рахунок до рогромного — 3:0.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Монзуль працюватиме на матчі "Динамо" - "Шахтар"

Після 9 турів "Динамо" випереджає "Шахтар" на 3 залікових пункти. Кияни мають 25 очок, а гірники — 22. В минулому чемпіонаті "Динамо" виграло всі трофеї в Україні — Кубок, Суперкубок і чемпіонат.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" легко розгромив "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути