Ексклюзиви
середа, 06 листопада 2013 13:59

"Шахтар" і "Металіст" можуть зіграти в об'єднаному турнірі-2

"Шахтар" і "Металіст" можуть зіграти в об'єднаному турнірі-2
Валерій Газзаєв хоче провести товариський турнір за участю українських та російських клубів ФОТО: eurosport.ru

У зимовому товариському об'єднаному турнірі зіграють чемпіони і віце-чемпіони Росії та України. Як стало відомо "Чемпионат.сom", до складу учасників увійдуть московський ЦСКА, пітерський "Зеніт", донецький "Шахтар" і харківський "Металіст".

Раніше про те, що взимку пройде другий об'єднаний турнір, повідомив генеральний директор організаційного комітету об'єднаної футбольної ліги Росії та України Валерій Газзаєв.

Перший подібний турнір пройшов за участю московського "Спартака", пітерського "Зеніту", київського "Динамо" і донецького "Шахтаря".

"Перший об'єднаний турнір показав досить непогані результати як за середньою відвідуваністю матчів, так і за рейтингом телетрансляцій. У зимову перерву у чемпіонаті Росії ми проведемо другий об'єднаний турнір, в якому візьмуть участь чотири клуби з Росії і з України.

Багато в чому формат турніру буде нагадувати Кубок Першого каналу. Які клуби братимуть участь, поки говорити рано - ведуться переговори", - цитує Газзаєва видання "Аргументы и факты".

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" і "Металіст" можуть зіграти в об'єднаному турнірі-2». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути