четвер, 29 травня 2008 19:39

Шацьких: про трансфер в "Крилья" мені нічого не повідомляли

Згідно з інформацією, поширеною 29 травня офіційним сайтом "Крильєв Совєтов", самарський клуб вступив в переговори з київським "Динамо" щодо придбання форварда українського клубу і збірної Узбекистану Максима Шацьких. Проте, як з"ясувалося, для самого нападаючого інформація про можливий трансфер до Росії виявилася повною несподіванкою.

"Я зараз в Ташкенті, в таборі збірної, - повідомив Шацьких. - Знайомі дзвонять, розпитують про "Крилья", а я навіть не знаю, що їм і відповісти. Можливо, клуби між собою і контактують, але мені про це ніхто не повідомляв, і жодною інформацією з цього приводу я просто не володію. Можливо, найближчими днями щось проясниться. У Києві планую бути тільки в кінці червня - у команди Узбекистану найближчим часом заплановані цілих чотири матчі, але сподіваюся, що офіційне підтвердження цих переговорів, якщо вони дійсно мають місце, я отримаю ще до повернення в табір "Динамо".

Чемпионат.ру

Зараз ви читаєте новину «Шацьких: про трансфер в "Крилья" мені нічого не повідомляли». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути