неділя, 08 лютого 2009 07:00

Руслан Чагаєв кров"ю відстояв свій титул

Руслан Чагаєв кров"ю відстояв свій титул
У суботу, 7 лютого, в Ростоці (Німеччина) відбулося повернення у великий бокс Чемпіона світу в суперважкій вазі за версією WBA узбека Руслана Чагаєва.

Початок бою пройшов із невеликою перевагою Руслана Чагаєва. В четвертому раунді після зіткнення головами обличчя узбека залила кров - голова Драммонда розсікла  Чагаєву брову. Після шостого раунду бій був зупинений і після невеликої перерви були зачитані суддівські записки.

Згідно запискам, перемогу у двобої одноголосним рішенням суддів отримав Руслан Чагаєв, захистивши свій титул Чемпіона.

У п"ятницю в Ростоці відбулася церемонія зважування - вага чемпіона склала 103,5 кг, а його суперник, костариканец Драммонд виявився трохи важчим - 104,1 кг.

Також у рамках боксерського шоу в Ростоці відбувся бій Андрій Котельник - Рене Майдана, в якому перемогу отримав український боксер і захистив титул Чемпіона WBA в першій напівсередній вазі.


Довідка від "Wikipedia":


Руслан Шамілович Чагаєв (тат. Ruslan Şamil ulı Çağaev) (19 жовтня 1978, Андіжан, Узбецька РСР) - узбекистанский боксер. За національністю татарин. Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією Всесвітньої боксерської асоціації (англ. WBA). Чемпіон Азії та світу серед любителів у важкій вазі (81-91 кг). Зріст: 1,85 м

uasport.net

Зараз ви читаєте новину «Руслан Чагаєв кров"ю відстояв свій титул». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути