Ексклюзиви
понеділок, 31 січня 2022 14:01

Розпочне футбольну кар'єру у 35 років. Стало відомо, чому Усик гратиме за "Полісся"

Розпочне футбольну кар'єру у 35 років. Стало відомо, чому Усик гратиме за "Полісся"
Олександр Усик провів у суперважкій вазі три поєдинки. Фото: Instagram.com/usykaa

Директор "Полісся" Володимир Загурський прокоментував інформацію про те, що чемпіон світу за версіями WBA, WBO, IBF та IBO у надважкій вазі Олександр Усик виступатиме за клуб із Житомира.

Усик візьме участь у передсезонному турнірі Winter Cup у Туреччині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали дату реваншу бою Усик - Джошуа

"Він добрий друг президента нашого клубу (президент "Полісся" – Геннадій Буткевич – Gazeta.ua). Після того, як було ухвалено рішення про проведення Winter Cup-2022, у нашого президента, який виступив спонсором цього турніру разом з Олександром Ярославським (президент "Металіста" - Gazeta.ua) та телеканалами "Футбол", виникла ідея, щоб Усик дебютував за нашу команду. Усі знають, що в нього футбольне минуле, у дитинстві та юнацтві Олександр грав за "Таврію". Крім того, сам Усик мав бажання зіграти за "Полісся". Президент підтримав його у цьому, а він погодився на його пропозицію.

"Полісся" розглядає варіант, щоб запропонувати Усику професійний контракт? Подивимося. Якщо він підсилить нашу команду – пропонуватимемо, якщо ні – просто дамо шанс спробувати себе у футболі", - сказав Загульський у коментарі FanDay.

У першому матчі Winter Cup 2022 "Полісся" зіграє з "Вересом".

У своєму останньому поєдинку, який відбувся 25 вересня 2021 року у Лондоні, Усик переміг британця Ентоні Джошуа одностайним рішенням суддів, відібравши у нього чотири чемпіонські пояси. Влітку боксери проведуть реванш.

"Полісся" займає дев'яте місце у турнірній таблиці Першої ліги та на дев'ять очок відстає від зони стикових матчів за вихід в УПЛ.

Зараз ви читаєте новину «Розпочне футбольну кар'єру у 35 років. Стало відомо, чому Усик гратиме за "Полісся"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути