неділя, 17 червня 2012 04:45

Росіяни визнають: бійки будуть, у Варшаву їдуть псевдо-вболівальники

Росіяни визнають: бійки будуть, у Варшаву їдуть псевдо-вболівальники
Фото: olympics10.ru

"Чи хочуть росіяни війни?" – задають питання журналісти "Московського комсомольця", згадуючи сутички 12 червня.

Сьогодні до Польщі їде велика група уболівальників в Росії. Журналісти переконані, що у Варшаву збираються молоді хулігани, а не дружня армія фанатиків.

"Там буде битва, але не війна" – додає  "Московський комсомолець". За даними газети, вже давно відомо, що "польські хулігани ненавидять Євро2012", і вони хочуть, дискредитувати цю подію. І хоча польська влада ще до початку чемпіонату серйозно підійшла до вирішення цього питання, вони все одно знайшли спосіб, як пише газета, "зробити плювок у бік Дональда Туска".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російський міністр прилетів у Польщу за хуліганами

На думку видання "Московський комсомолець", цю можливість дала  їм урочиста хода росіян у Варшаві. Зараз російські хулігани, в основному молодь, коли чують "Наших б'ють", можуть відповісти на цей виклик, стверджують російські журналісти.

"Агресивні уболівальники будуть вболівати за Росію і за себе" – під такою назвою "Московские новости" припускають, що під час сьогоднішнього матчу з греками буде вирішуватись доля не тільки російських гравців, а й Всесоюзного асоціації уболівальників. Якщо російські вболівальники знову набешкетують, то Російська асоціація футболу має намір змінити склад Асоціації уболівальників і серйозно переглянути свої відносини з нею, читаємо ми в газеті.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни визнають: бійки будуть, у Варшаву їдуть псевдо-вболівальники ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути